I forbindelse med helligdage og skoleferier, kan der være ændrede åbningstider. Tjek det på Facebook eller ring på 38870017.

MBT Løbesko med unik patenteret sålkonstruktion

 

Baseret på 20 års erfaring og biomekanisk forskning i funktionelle sko, introducerer MBT ny serie af specialiserede løbesko, som vil revolutionere dit løb. Det er en helt ny generation af løbesko, der fremmer og supporterer det skånsomme midtfodsløb. Belastningen af kroppen reduceres, løbeøkonomien forbedres og risikoen for løbeskader reduceres.

Aldrig har så mange af os løbet i vores fritid, og mange løber på et seriøst niveau, hvor skoene er helt afgørende for både resultatet og for, at du ikke får varige skader. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke løbesko du investerer i.

MBT Introducerer en ny løberevolution

Midtfodsløb med MBT

MBT lancerer netop nu en helt ny serie af komfortable og åndbare løbesko, som med deres unikke sålkonstruktion fremmer og supporterer det skånsomme midtfodsløb, hvor du ikke belaster hæl, underben, ryg og lænd i samme grad som ved den hårde hællanding. Ved midtfodslanding udnyttes fodens egen, naturlig stødabsorbering bedre, og selve skridtet bliver kortere. Dermed giver løbeskoene fra MBT dig også en bedre holdning og fremdrift.  

MBT-løbeskoene er en verdensnyhed, som derfor ikke har været på det officielle danske marked før nu, men vi har i løbet af det sidste halve år haft nogle af landets mest seriøse og erfarne løbere til at teste løbeskoene, og vi har allerede nu fået en række meget positive tilbagemeldinger.

”Jeg dribler bare derudaf i dem – jeg løber på samme tider men bruge færre kræfter. Så der er helt klart noget løbeøkonomi i dem”.                                                                                  
Flemming Givskov, Indehaver af Givskov Løb 3 forskellige modeller for et effektivt og skånsomt løb

MBT LIGHTWEIGHT anbefales til dig som er trænet løber og vil forbedre din tid. MBT PERFORMANCE anbefales til den regelmæssige løber, der ønsker at forbedre sin løbestil. MBT CUSHIONING anbefales til løbere med behov for optimal støddæmpning eller restitution efter hårde løb.

MBT Lightweight – hurtigt og let løb

MBT Lightweight er velegnet til den erfarne løber, der ønsker en blød komfortabel løbeprofil med mindre ”rul”. Skoen er bygget til at løbe langt, men er stadig ultra letvægt.

MBT Performance – avanceret støddæmpning

MBT Performance er velegnet til dig der ønsker ekstra støddæmpning og forbedret skridtafvikling fra midt-fod til forfod. Uanset om du er motionsløber eller langdistanceløber er dette en sko med optimal komfort og god fremdrift og løbeøkonomi.

MBT Cushioning – optimal restituere / maksimal beskyttelse af kroppen

MBT Cushioning egner sig til løbere der har behov for maksimal stødabsorption under løb eller optimal restitution efter lange løb. MBT Cushioning er desuden velegnet som løbesko for personer med skavanker, der vanskeliggør løb i sædvanelige løbesko.


 
 • MBT Concept Store Sjælland ApS

  CVR: 34465096
  Smallegade 10
  2000 Frederiksberg


  Butikkens åbningstider:TIRSGDAG ONSDAG TORSDAG 11,00 TIL 16.00
  HVIS DU HAR PROBLEMER MED AT KOMME I VORES ÅBNINGSTIDER - RING ELLER SKRIV OM EN AFTALE. Vores onlineshop har åbent hele døgnet

  Web butik: mbt-frederiksberg.dk
  Mail: shop@mbt-frederiksberg.dk
  Tlf.: +45 38 87 00 17  find-os-paa-facebook-ikon.png