I forbindelse med helligdage og skoleferier, kan der være ændrede åbningstider. Tjek det på Facebook eller ring på 38870017.

Om MBT

MBT blev introduceret i 1996 som verdens første funktionelle fodtøj. MBT blev skabt ud fra tanken om naturlig instabilitet, der giver en lang række fordele for hele kroppen. Grundlaget var observationer af Masai folkets adrætte og naturlige barfodet gang. Sammenlignet med gang i almindeligt fodtøj, hvor foden fastlåses i en unaturlig stilling, giver den naturlige gang en lang stærkere krop. MBT efterligner denne naturlige gang, og giver dine fødder og hele kroppen mulighed for naturlig og effektiv træning i hverdagen.

MBT er ikke decideret udviklet til løb, men kan med fordel benyttes til fitness eller power-walk, hvor du fuldt ud kan udnytte skoenes buede sålkonstruktion. MBT er også et oplagt valg, når det gælder restitution, hvor du arbejder med de små muskler omkring ledbånd m.m.

I dag findes MBT verden over, og i Danmark har MBT siden 2004 gjort en forskel for utallige brugere. MBT er verdens førende funktionelle fodtøj, og fodtøjet er endvidere verdenspatenteret. Gennem tiden har vi konstant haft fokus på de funktionelle egenskaber. De senere år er MBT gået helt nye vejen. Skoene er blevet lettere og smartere - uden det på nogen måder er gået ud over de mange positive effekter. Tidens tendenser siger i dag lettere materialer, smart design og masser af farver. Og det er MBT også!
 • MBT Concept Store Sjælland ApS

  CVR: 34465096
  Smallegade 10
  2000 Frederiksberg


  Butikkens åbningstider:TIRSGDAG ONSDAG TORSDAG 11,00 TIL 16.00
  HVIS DU HAR PROBLEMER MED AT KOMME I VORES ÅBNINGSTIDER - RING ELLER SKRIV OM EN AFTALE. Vores onlineshop har åbent hele døgnet

  Web butik: mbt-frederiksberg.dk
  Mail: shop@mbt-frederiksberg.dk
  Tlf.: +45 38 87 00 17  find-os-paa-facebook-ikon.png