I forbindelse med helligdage og skoleferier, kan der være ændrede åbningstider. Tjek det på Facebook eller ring på 38870017.

Handelsesbetingelser

Salg til børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle i MBT Frederiksbergs webshop. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Priser
Alle angivne priser er opgivet i danske kroner og er inklusiv dansk moms (25 %). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Forsendelse og levering
MBT Frederiksberg afsender dagligt med Post Danmark pakketransport. Alle varer leveres så længe lager haves, og vi tager forbehold for evt. lagerstyrings- og trykfejl. Vær opmærksom på, der kan være mindre nuanceforskelle mellem fotos og aktuelle varer. Skulle en vare mod forventning være udsolgt, vil du modtage direkte besked pr. mail.

Fragten betales af sælger. Vi sender din ordre inden for 2 - 4 hverdage, efter vi har modtaget din bestilling.

MBT Frederiksberg sender kun sko til danske adresser. Forsendelserne leveres til nærmeste udleveringssted.


Betaling
Du kan betale med de på siden angivne betalingskort på de omtalte betingelser. Så snart vi har modtaget din on-line bestilling, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til dig. Denne e-mail er en bekræftelse på dit køb med angivelse af den samlede købssum og beskrivelse af dit køb. Efter afsendelse af ordrebekræftelsen anses købet for at være bindende. Efter ekspedition af dit køb sender vi en faktura, som er kvitteringen på dit køb. Vi hæver pengene ved afsendelsen af dit køb.

Det er ikke muligt efterfølgende at se fakturaen i vores webshopsystem. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af fakturaen, kan du sende en e-mail til shop@mbt-frederiksberg.dk med angivelse af ordrenummer. Herefter fremsender vi ny faktura pr. mail.

Fortrydelsesret
Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, forlænges den til førstkommende hverdag.  Du kan fortryde dit køb uden angivelse af årsag. Du kan fortryde ved at returnere varen til MBT Frederiksberg.  Jfr. Købeloven er det ikke nok at nægte modtagelse af varen.

Returnerer du varen, skal du kontakte MBT Frederiksberg pr. mail. Vi accepterer ikke varer returneret uden forudgående aftale, og vi udbetaler ikke evt. udlæg for fragt.

Hvis du sender en vare tilbage, skal den være i samme stand, som da du modtog den. Varen skal være ubrugt og ubeskadiget samt i original emballage. Mærkater, information og lignende må ikke være fjernet fra hverken sko eller æske.

Varen skal returneres senest den 14. dag efter din fortrydelse. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, skal du vedlægge en kopi af fakturaen samt udfyldt returseddel. Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage senest 14 dage efter, vi har modtaget besked om din returnering af varen. Pengene vil blive tilbageført via bankoverførsel, og fragt for levering tilbagebetales ikke. 

Ønsker du en vare ombyttet, bedes du følge ovenstående procedure for returnering af dit køb og herefter oprette en ny ordre i webshoppen.
Bemærk venligst du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet fordi:
 

•      Du reelt har taget varen i brug

•      Varen er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret for den

•      Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå egenskaber og den måde

        MBT fodtøjet fungerer på.

Reklamationsbehandling
Opdager du en fejl eller mangel på din vare, kan du rette henvendelse til MBT Frederiksberg – se kontaktoplysninger nedenfor. Klager over produktionsfejl skal ske inden for rimelig tid (2 måneder) efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af varen. Du har 2 års reklamationsret i henhold til Købelovens § 83, stk. 1. Hærværk, misbrug, misvedligeholdelse eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten. Læs venligst også det ved forsendelsen vedlagte hæfte omkring plejeråd, og hvordan du bruger dine MBT korrekt. Bliver varen defekt som følge af almindeligt slid eller ukorrekt anvendelse, er den ikke omfattet af reklamationsfristen.

Såfremt du finder fejl ved dit købte produkt, skal MBT Frederiksberg kontaktes med henblik på behandling af sagen. Såfremt varen skal sendes retur til MBT Frederiksberg for nærmere undersøgelse, sker dette for køberens regning. MBT Frederiksberg tager efter modtagelse stilling til sagen og kontakter dig med nærmere information. Det er ikke muligt at returnere pakker pr. efterkrav.

MBT Frederiksberg
Smallegade 10
2000 Frederiksberg
Att.: Onlineshop 

T: 48 23 17 00
E-mail: shop@mbt-frederiksberg.dk

 

 
 • MBT Concept Store Sjælland ApS

  CVR: 34465096
  Smallegade 10
  2000 Frederiksberg


  Butikkens åbningstider:TIRSGDAG ONSDAG TORSDAG 11,00 TIL 16.00
  HVIS DU HAR PROBLEMER MED AT KOMME I VORES ÅBNINGSTIDER - RING ELLER SKRIV OM EN AFTALE. Vores onlineshop har åbent hele døgnet

  Web butik: mbt-frederiksberg.dk
  Mail: shop@mbt-frederiksberg.dk
  Tlf.: +45 38 87 00 17  find-os-paa-facebook-ikon.png